1. Vad är Bantningspiller?

Bantningspiller är tabletter eller kapslar med olika innehåll som är avsedda att hjälpa människor att gå ner i vikt. De har olika egenskaper, en del fungerar aptitnedsättande, andra fungerar fettreducerande. Bantningspiller är ett hjälpmedel för den som vill gå ner i vikt, för att få bäst effekt bör man kombinera bantningspiller med nyttig mat och motion.

2. Hur kan jag gå ner i vikt med Bantningspiller?

Bantningspiller fungerar olika beroende på innehåll, vissa ökar din ämnesomsättning och dämpar dina hungerkänslor vilket gör att du får mer energi att träna och vara aktiv, vilket medför att du bränner mer kroppsfett. Syftet med bantningspiller är att de skall hjälpa dig att äta mindre och vara mer aktiv för att få en långvarig och fast viktminskning.

3. Vad kan man mer göra för att bli av med övervikt?

När du äter bantningspiller minskar din hunger och du kommer äta mindre och minska i vikt av den anledningen. Drick massor av vatten och motionera eller rör på dig oftare. Bantningspiller ger dig överskottsenergi och motiverar dig mentalt.

4. Vilket bantningspiller är rätt för mig?

Man kan säga att det finns fem olika sorters bantningspiller att välja bland för den som vill gå ner i vikt och det är viktigt att du känner dig själv och vet var dina problem ligger med din övervikt och kan attackera problemet utifrån just dina egenskaper. De olika grupperna är, bantningspiller som ökar kroppens ämnesomsättning, blockerar kolhydrater, minskar hungern, bränner fett och de bantningsiller som rensar kroppen (detox)

5. Hur skall jag dosera?

Eftersom vi alla är olika kan en person på 70 kg inte behöva lika mycket mat som en person som väger 120 kg, samma sak är det med medicin. Vi är också olika känsliga så var och en får prova sig fram till rätt mängd. På burkarna finns det rekommenderad dosering, men om du inte tycker att du får någon effekt, så kan du öka dessa själv.

6. Finns det några biverkningar?

Det är väldigt sällsynt med biverkningar men eventuella biverkningar kan vara: överaktiv, hjärtklappning, muntorrhet, darrande händer,yrsel. Helsingörspiller verkar uppiggande men är inte fysiskt vanebildande.

7. Vilka bör inte ta Bantningspiller?

Om du står under någon form av medicinering skall du alltid rådfråga din läkare om kombinationen med din medicin och bantningspiller. En del psykofarmaka, cortisonpreparat och annan hormonbehandling kan ge viktökning och en sådan viktökning är olämplig att ta med bantningstabletter.

8. Vilka betalningsalternativ finns det?

Du kan välja att betala med Kort,Faktura, Swish eller Paypal.

9. Vad gör jag om varorna jag beställt inte kommer?

Dina varor kommer att levereras till dig inom 2-3 dagar om inget annat anges. Om du mot förmodan inte mottagit varorna skall du kontakta vår support via email.

10. Kan jag returnera varorna?

Vi följer lagen om ångerköp och du har rätt att returnera varorna inom 14 dagar under förutsättning att plombering inte är bruten på burkarna, se mer under våra villkor